תקנון פעילות "נוסטלגיה"

תקנון פעילות "נוסטלגיה" (להלן: "הפעילות")

בתקנון זה השימוש הינו בלשון זכר לצורכי נוחות בלבד והוא מתייחס גם לנקבה.

 

1.                הפעילות תתקיים בעמוד האינסטגרם והפייסבוק של קרביץ.

 

2.                הפעילות תתחיל ביום 24.8.26 בשעה -12:00 ותסתיים ביום 31.8.26 בשעה 23:59  

 

3.                קרביץ תהא רשאית להאריך או לקצר את תקופת הפעילות או לשנות את מועדי תחילתה, או סיומה, על פי שיקול דעתה הבלעדי.

 

4.                על מנת להשתתף בפעילות יש  לעקוב אחרי העמודים של קרביץ בפייסבוק ובאינסטגרם ולכתוב כתגובה לפוסט חוויה נוסטלגית מפעם שקשורה להתארגנות לקראת החזרה ללימודים ולתייג חבר/ה.

 

5.                2 התגובות המרגשות ביותר, כפי שתקבע קרביץ לפי שיקול דעתה הבלעדי, יזכו בגיפט קארד למימוש בסניפים ובאתר בשווי 500 ₪

 

6.                החברה תהיה רשאית לבצע כל שינוי בפרטי הפרס.

 

7.                הזוכים בפעילות יוכרזו בסטורי של קרביץ עד לתאריך 7.9.26 .

 

8.                על אף האמור לעיל בכל מקרה שקרביץ תמצא לנכון לעשות כן, לפי שיקול דעתה הבלעדי, היא תהא רשאית לדחות או להקדים את מועד ההכרזה על הזוכים בפעילות.

 

9.                ניתן יהיה לעיין בתגובות שהתקבלו במסגרת הפעילות במשרדי קרביץ בשדרות הרכס 45 במודיעין לאחר תיאום מראש בטלפון מספר 08-9147777 ובשעות הקבלה המקובלות.

 

10.            תוצאות הפעילות יהיו סופיות, מוחלטות ובלתי ניתנות לערעור.

 

11.            קרביץ תהא רשאית לפרסם בכל אמצעי פרסום שהוא ובכל סוג מדיה את התגובות שזכו ואת שם הזוכה והכל באופן ובמועדים שיקבעו על פי שיקול דעתה של קרביץ ובכפוף להוראות הדין .

 

12.            קרביץ תקבע לפי שיקול דעתה הבלעדי את המועד והמקום בו יימסר הפרס.

 

13.            אין באפשרות הזוכה להמיר או לשנות את הפרס.

 

14.            חל איסור על השתתפות בפעילות על עובדי קרביץ, שותפיהם ובני משפחותיהם ושל המפקח, עובדיו, ו/או שותפיו.

 

15.            החברה רשאית לערוך כל שינוי בפעילות ו/או בתנאיה לרבות ו/או בתנאי ההשתתפות בפעילות, והכל לא יאוחר ממועד סיום הפעילות. מובהר כי כל שינוי כאמור יהווה חלק בלתי נפרד מתקנון פעילות זו והוראות השינוי יגברו על הוראות תקנון זה ככל שתהיה סתירה ביניהם. הוראות השינוי יימצאו בצמוד לתקנון הפעילות במשרדי החברה.

 

16.            מקום השיפוט בכל הליך משפטי הנובע מהפעילות יהיה בבית המשפט המוסמך בתל-אביב בלבד.

 

17.            בעצם ההשתתפות בפעילות מסכים המשתתף לכך שתקופת ההתיישנות לכל תובענה כנגד החברה, בגין כל עניין הנובע מפעילות זו, תהיה 6 חודשים ממועד הפעילות.

 

18.            "המפקח" על הפעילות הוא עו"ד איתי לנדה ממשרד עוה"ד בנימין לנדה ושות', רח' אחד העם 9, תל-אביב טלפון: 03-5663551.